Свою думку експерт висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Бріджит Брінк має непоганий послужний список, але питання, як вона діятиме в Україні. Важливо, як вона проводитиме політику США за нинішніх умов, коли американські ЗМІ пишуть, що російські війська за три дні будуть у Києві, а українські офіційні особи це спростовують. Втім, потрібен ще час на те, щоб кандидатура Бріджіт Брінк була узгоджена, вона має отримати агреман та вручити вірчі грамоти. За цей час багато що може змінитися, ґрунт може як розтанути, так і замерзнути», - вважає Руслан Бізяєв.

За його словами, Путін може тим часом і напасти, і не напасти.

«Дочекаймося, коли американський посол приїде до Києва, і подивимося, як вона розрулюватиме цю ситуацію. Тоді можна буде робити якісь прогнози, а поки що зарано. Але в будь-якому разі це знакова подія, адже в Україні з 2016 року не було американського посла – лише тимчасовий повірений у справах», - нагадує Руслан Бізяєв.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявив, що США загрожують путінській Росії новими санкціями, але насправді готові до діалогу із нею.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Бізяєва, всередині НАТО та Євросоюзу зараз почали формуватись нові політичні альянси.