Народні депутати від Партії " Слуга народу "за голосування щомісяця отримують до 75 тис.доларів у"конвертах". Про це у своєму Telegram-каналі написала журналіст, заступник головного редактора інтернет-видання "Страна.иа" Світлана Крюкова.

"Для всіх, хто цікавиться темою депутатських зарплат в конвертах. Досить обмовляти. Ставок в 5-10 тис.доларів не існує. Менше двадцятки вже ніхто не отримує. Поріг 20 – 75 тис. доларів. 50 тис. доларів-голови комітетів. 75 тис. доллоров-козирні "Трухіни" нашого часу", - написала Крюкова, повідомляє 112.

Також цю інформацію підтвердила журналіст Алеся Бацман: "В інтерв'ю дуже багато говорили про це. Навіть Антон Поляков, який сьогодні покійний, про це говорив не раз. І називалися вже зовсім інші цифри-що в місяць народні депутати отримують від 10-20 тисяч доларів і вище, залежно від позиції. До 70-75 тисяч доларів щомісяця", - заявила Бацман.

Раніше, колишній глава офісу президента України Андрій Богдан офіційно підтвердив, що" Слуги народу " отримують зарплати в конвертах.