Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Першочергово при будь-якій купівлі нерухомості клієнт повинен ознайомитися з геопатогенними зонами, це основа, на якій стоятиме все. І якщо будинок знаходиться у несприятливій геопатогенній зоні, то ви його жодними молитвами не врятуєте. У світі є безліч геопатогенних зон. Є такі зони, які продуковані життєдіяльністю людей, наприклад, звалища, хімічні відходи і в таких районах не бажано купувати будинок», - розповіла Анастасія Казачок.

Таролог сказала, що бувають непояснені геопатогенні зони, туди відносяться лінії Хартмана, Керрі та індуковані перехрестя. Лінії Хартмана, повідомила вона, це природне явище, яке проходить усю нашу Земну кулю і йде у космос. Тобто це якась невидима стіна, пояснила вона, але на Землі вона відображається саме однією лінією. І така лінія з півночі на південь йде 2,5 метри, а із заходу на схід 2 метри, підкреслила вона, тому утвориться осередок десь 4 квадратні метри.

«І ви від цієї лінії нікуди не подінетесь, в кутах цієї кристалічної ґрати не бажано розміщувати ліжко, тому що людина погано спатиме і їй будуть снитися кошмари. Також у такому місці не можна ставити робочий стіл дитини, тому що вона не зможе вчити там уроки. Лінії Керрі – це діагональні лінії, вони не такі небезпечні. Потрібно звертати максимальну увагу на тектонічні розломи земної кори. Тому що за тектонічного розлому земної кори утворюється сильне електромагнітне поле», - резюмувала Анастасія Казачок.

Як повідомляв Знай.ua, Вергелес заявила, що чорне каміння працює як абсорбент, воно вбирає у себе все погане.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.