Слова політика прозвучали у програмі Сергія Дойка «Особистість».

«Розробки за тарифами наша партія надала у користування політикам, які мають доступ до рупорів. Ми нічого не мали проти, навпаки, сподівалися, що це допоможе. На жаль, політики попіарилися на темі тарифів та забули про неї. А економічно обґрунтовані комунальні тарифи – це собівартість плюс розумний прибуток. Це все, більше туди нічого не входить. На сьогодні у нас інші тарифи: це собівартість плюс не просто нерозумний, а абсолютно божевільний прибуток, точніше, нажива – це різні речі. Оскільки тарифи впливають на життя кожної української родини, їх повинна регулювати держава», - вважає Максим Гольдарб.

Проте, на його думку, у нашій країні державний апарат не просто самоусунувся від вирішення проблеми – він бере участь в отриманні наживи.

«Нам кажуть, що тарифи відповідають європейським нормам – але українські тарифи не відповідають ні життю, ні законодавству. Наприклад, законодавство про ЖКГ свідчить, що середній тариф не може перевищувати середню норму доходу на тій чи іншій території», - наголошує Максим Гольдарб.

Як повідомляє Знай.ua, раніше НКРЕКУ вирішила перевірити діяльність 29 облгазів щодо порушень.

Популярні новини зараз

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова попередила про можливість перегляду комунальних тарифів.