Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Наш світ змінюється, все це квантове зрушення почалося ще у 2012 році, але основний перехід та трансформація відбувається саме зараз. На це впливає все і навіть частота шуму, а це кількість герц, які зараз випромінює наша планета. Звичайно, змінюються наші переконання, цінності, парадигми та свідомості. Стара матриця, старий світ – це був світ ілюзій та ідеалізацій, а ідеалізація тягне за собою ілюзію. Люди створювали ілюзію у своїх головах ідеалізуючи якісь предмети, партнера, релігію, владу. Всі ідеалізували, вірили в це і таким чином занурювалися ще більше у цю ілюзію», - розповіла Нонна Мусалян.

Нумеролог сказала, що ця матриця засмоктувала людей як комп'ютерна гра і постійно йшли на новий виток трансформації, тому що не готові були від усього відмовитися. А 2022 рік – рік партнерства буде очищаючим, вважає вона, бо якщо взяти людину як форму життя на землі в тілі, то ми представлені ще й у духовному світі. Задум Бога був такий, щоб світ був патріархальним, ідеальним і зітканий з кумирів, впевнена вона, за задумом творця він виявився у формі жіночої та чоловічої енергії, яка є в кожному з нас.

«Ідеалізацію створили самі люди, але зараз світ змінюється для того, щоб прибрати ілюзію та ідеалізацію. Тому трансформація неминуча, щоб люди почали прокидатися. Люди прокидаються лише тоді, коли в них відбувається втрата близької людини. Наприклад, відхід з сім'ї чоловіка чи дружини, чиясь смерть, втрата бізнесу чи якесь захворювання. Для кожного є свій інструмент, найстрашніший його бар'єр для пробудження», - резюмувала Нонна Мусалян.

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян розповіла, що зараз Земля виходить на рівень того, що люди починають зневажати карму.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Мусалян пояснила, як людина може змінити своє життя у 2022 році.