Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» на каналі «Знай.ua».

Експерт підкреслює, що холодні батареї стають тим аргументом, через який доводить дивитися на ситуацію інакше. «Телевізор навряд чи зможе переважити цей аргумент», - додає він.

Загалом же, каже Олександра Решмеділова, не потрібно забувати, що опалювальний сезон ще не пройшов, весна ще не настала і похолодання все ще можуть відбутися. «Зберігається і небезпека віялових відключень електроенергії. Вже кажуть, що наступного разу електрику відключатимуть не під виглядом ремонтних робіт, а чесно визнають, що потужності не справляються», - розповідає політолог.

Водночас влада, зазначає вона, хоче запобігти паніці і заявляє про справність системи. Тим не менш, підкреслює гостя програми, мегаполіси доволі сильно залежать від зовнішніх постачань, вони не автономні. А відтак, констатує Олександра Решмеділова, владі варто було би говорити про це із громадськістю чесно, а не приховувати справжні проблеми.

До того ж, пояснює експерт, виборцям завжди подобається, коли влада говорить чесно, адже в такому разі є можливість прорахувати ризики та підготуватися до наслідків. «Але зараз, навпаки, йде нагнітання ситуації: все погано, всьому кінець», - констатує політолог.

Популярні новини зараз

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Попенко розповів, де і чому в Україні найближчим часом буде підвищено тарифи на газ.

Також Знай.ua писав про те, що Буславець розповіла про запаси газу України на цьогорічний опалювальний сезон.