Фрагмент свого виступу він опублікував на своєму Youtube-каналі.

«Є стандартні запити цивільного населення. Здорова людина сама себе питає «Де моє бомбосховище? Що мені з собою брати? Як правильно реагувати на те, що відбувається навколо?». І на ці питання дають відповідь громадські організації, ветерани та політичні партії, які не у владі», - зазначив Владислав Соболевський.

За його словами, українська влада використовує нинішню ситуацію, щоб не зазнати політичної невдачі, тому що якщо наше керівництво погодиться на курс Заходу, який передбачає імплементацію нових мінських домовленостей, то це буде означати фактично крах і занепад нашої влади у політичному сенсі.

«Відповідь для людей – готуватися та не панікувати, і люди самі знайшли цю відповідь. А Зеленський займається лише порятунком себе. Населення займається самозаспокоєнням і, слава Богу, що це сьогодні є», - підкреслив Владислав Соболевський.

Владислав Соболевський зазначив, якщо Національний Корпус та громадські організації надалі будуть створювати військові вишколи для цивільного населення, то ворог буде розуміти, що український народ просто так не здасть та свої селища, а з боку ворога буде дуже багато втрат у цій можливій війні.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький заявив, що досвід з вишколів цивільної оборони буде корисним кожній людині.

Також Знай.ua повідомляв, що у Національному Корпусі опублікували відео з попереднього вишколу для цивільного населення у Дніпрі.