Його думка була висловлена ​​у програмі Руслана Бортника «Антишоу».

«На Донбасі ми маємо справу з конфліктом, про який нічого не знаємо. Ми спостерігаємо три різні картини світу. Одна з них намальована західними політиками та ЗМІ, інша – російськими мас-медіа та ідеологами, а в третій картині, українській, всього потроху. Трагедія полягає в тому, що про жодну подію навколо Донбасу ми не можемо сказати, чи випадковість це чи режисура. Адже йдеться про бойові дії, в яких продовжує руйнуватися регіон, його інфраструктура, триває відтік населення, причому йде вже на десятки тисяч», - говорить Андрій Єрмолаєв.

Не менш важливим він вважає і те, що відбувається в умах людей.

«Триває ментальна, психологічна асиміляція мешканців Донбасу. Вони все більше усвідомлюють себе росіянами та відкидаються від України. Та й у ній самій більше говорять про терени, ніж про людей. Причому це відбувається суто військових шляхом. У нас немає не лише дипломатичних, а й експертних чи громадських майданчиків для переговорів про вихід з цієї ситуації», - зазначає Андрій Єрмолаєв.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він наголосив на небезпеці комерціалізації українського ОПК.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Єрмолаєв назвав український політичний устрій дрібнобуржуазною підприємницькою республікою.