Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

«Слава Богу, що ми все-таки маємо можливість подорожувати, хоча ми зараз це можемо робити в обмежених територіях. Раніше ми могли подорожувати вільніше і я дуже щаслива, що встигла використати цю можливість. Я об'їхала пів світу, правда, не доїхала до Австралії, Америки та Японії, але все інше я, загалом та в цілому, об'їхала. Та моя найбільш дивовижна та красива подорож була до Індії. Але одна з моїх перших поїздок була поїздка Італією. І куди б ви не поїхали в Італії, ви у будь-якому випадку опинитеся в місці сили», - наголосила Розалія Романова.

Екстрасенс розповіла, що грандіозним місцем за своєю силою та енергетикою є Рим, де б ви там не знаходилися – це місто дає вам силу. І яке б ви місце не знайшли для своєї поїздки, вважає вона, з огляду на те, що там жили та живуть люди, є храм, якому понад сто років, то це місце вже намолене та має силу. І вся ця енергія там зберігається, накопичується та примножується, наголосила вона, і якщо ви туди приходите, то теж черпаєте звідти цю енергію. Ваші молитви та бажання, впевнена вона, йдуть прямо Богові у вуха – це стосується всіх релігій.

«Я є прихильником усіх релігій, тому що Бог один, але імена у нього різні. І кожна людина вільна сама вибирати, з яким ім'ям вона звертатиметься до Бога. А будь-яка подорож лікує вашу душу. Якщо справді важко та погано, то можна просто навіть локально прогулятися пішки. Наш Київ – це справді другий Рим, навіть якщо це лівобережжя, а не основне місто. Насправді на лівому березі якраз і жили ті люди, які збирали трави та варили особливі зілля, щоб допомагати тим, хто приходить до них за допомогою. І якщо ви знаходитесь у місці сили, у ваше життя приходить те, про що ви там думаєте та кажете», - резюмувала Розалія Романова.

Як повідомляв Знай.ua, Романова заявила, що треба змінюватися разом зі світом та вбирати нові знання.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Романова розповіла, як правильно дякувати.