Про це він розповів у програмі «Мотив Подорожнього» з Юрієм Подорожнім.

За словами журналіста, говорячи про українське телебачення, потрібно окремо розглядати його до 2008, 2013 року і на сучасному етапі. «До 2008 року не було Ютубу, не було реклами такої міцної, і взагалі не було каналів на Ютубі. Були центральні канали, які мали повну монополію на мовлення», - розповідає він. Водночас Андрій Булгаров зауважує, що потрапити туди було доволі важко, оскільки необхідна була дорога ліцензія.

А сьогодні, зазначає телеведучий, є альтернатива, кожен може створити власний маленький канал, поставити собі три камери і говорити відразу на Ютуб, де його будуть слухати, звісно, залежно від контенту. «Король – контент, на сьогодні контент є головна причина, дивитися чи не дивитися будь-який канал, і в тому числі ютубний канал», - пояснює він.

Також Андрій Булгаров зауважує, що до 2008 року великі телевізійні канали мали підтримку рекламодавців. «У 2008 році сталася криза, рекламодавці з телебачення пішли. Коли криза закінчилась, вони не повернулися, тому що почав розвиватись дуже стрімко інтернет, Ютуб, інші медійні майданчики, в тому числі соціальні мережі», - розповідає публіцист.

Як він пояснює, реклама на телебаченні коштувала надзвичайно дорого і вона не давала можливості вийти саме на свою аудиторію, а відтак і повертатися на телебачення сенсу не було. Натомість Ютуб і соцмережі, підкреслює Андрій Булгаров, можуть таргетувати рекламу на конкретну людину.

Популярні новини зараз

Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

А 2013 журналіст називає роком, коли з’явилися серйозні гравці інформаційного мовлення. «До 2013 року в нас ще не було інформаційного мовлення», - додає він. Зараз же, зауважує гість програми, не залишилося телеканалів, які ще можна закрити, суспільство побачило вже все.

Як повідомляв Знай.ua, Коваленко заявив, що врятувати українське телебачення може тільки стрім.

Також Знай.ua писав про те, що Дроздов розповів про знищення українського медіаполя на державному телебаченні.