Про це він розповів у програмі «Мотив Подорожнього».

Як пояснює гість програми, сьогоднішня паніка в українському суспільстві – штучна і це грає на руку ворогу. «Найболючіше панічні настрої б'ють по економіці. Це величезні збитки – хоч би тому, що люди в такому стані не здатні нормально працювати», - пояснює він. Зокрема, зазначає Юрій Єхануров, у сучасному світі виробництво значно залежне і від того, у якому психологічному стані перебуває працівник.

А проблему з відсутністю реформ армії ексміністр пов’язує зі старою радянською системою ухвалення рішень щодо вдосконалення війська. До того ж, зауважує він, у всіх державах людей, які можуть ухвалювати такі рішення, доволі мало, а в Україні тим паче. За словами Юрія Єханурова, одним людям бракує досвіду і вони побоюються, а інші – бояться якраз-таки тому, що відповідний досвід вже мають. «Мудрий Євген Марчук мені казав: навіть якщо ти виграєш велику битву, з тебе питатимуть за те, що ти занапастив роту солдатів», - каже він.

Та й загалом колишній міністр вважає, що українська правова система недосконала і держава повинна модернізуватися, але замість цього вона радше продовжує повільно рухатися у тому ж напрямку. «Що б не трапилося, українці не візьмуться за справу, доки не доїдять свій борщ», - підкреслює Юрій Єхануров.

Як повідомляв Знай.ua, Єхануров розповів, чи здатна Україна знову стати ядерною державою, як на початку своєї незалежності.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що призов резервістів до лав ЗСУ розпочинається 23 лютого.