Про це він розповів в ефірі програми «Що далі» на каналі «Знай 24».

«В умовах відсутності реальних успіхів для Росії зараз і у військовому плані, і в технічному, і політичному єдиним можливим моментом, який можна буде розпіарити для своєї аудиторії, у Путіна – тільки Маріуполь. Мені безумовно, як і кожному українцю, дуже важливо, щоб кожне життя було врятовано. Маріупольця, захисника Маріуполя», - заявив Олег Постернак.

За його словами, влада вживає всіх можливих спроб врятувати людей у ​​Маріуполі.

«Я ніколи не повірю в те, що Офіс президента, головне командування України не робить жодних спроб. Я не повірю. Важливо розуміти, що географія Маріуполя від самого початку була схильною до швидкого, оперативного захоплення. Азовське море контролювала Росія – замінувала. Захід на південь Запорізької області автоматично позбавляв нас маневру, удар з боку пвсевдореспублік», - додав він.

Олег Постернак додав, що не можна знецінювати те, що нині роблять бійці полку «Азов» у Маріуполі.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

«Вони утримують довгий час, відтягують на себе російські збройні сили, які Путін міг би перекинути, наприклад, на інші ділянки фронту. Тому це дуже важливо розуміти», - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко розповів, як у сучасному світі отримувати правдиву інформацію.