Про це в ефірі каналу «Утро Февраля» сказав російський політичний діяч Віктор Уколов.

«росія винна у цій війні. Немає жодноЇ причини, чому треба було нападати на Україну. Це є порушенням усіх міжнародних норм. Те, що зараз сталося, нагадує Другу світову війну. Тільки у ролі Гітлера зараз путін. Я розумію, як це важко чути росіянам, котрі виховувалися на міфах про Другу світову війну. Але так і є. Щоб придушити агресію росії, об'єдналися 42 країни. Просто уявіть собі. На військовій базі у Рамштайні. Прийнято програму Ленд-Ліз, яка востаннє приймалася у Другу світову війну. Цілий світ допомагає Україні», - заявив він.

Віктор Уколов додав, розпочавши війну путіну вдалося зробити те, що не зміг жоден політик – згуртувати українців, як ніколи раніше.

«Тобто він настільки образив усіх українців, незалежно від політичних поглядів та віросповідання, національності та мови спілкування, що українці відчули, що вони один народ. І якщо прийдуть окупанти, нас поставить під одну стінку», - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що російський опозиційний політик Дмитро Гудков заявив, що губернатори в росії обираються формально через систему різних фільтрів і їх відхід з постів відбувається за сценарієм.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще