Війна Росії проти України та всього цивілізованого світу змушує нас змінити та розширити власну національну гуманітарну та світоглядну місію.

Нині варто вже говорити і діяти не лише для творення українського світу у власній державі, а й - для українізації всього світу!

Виходимо нині з реального факту інтересу абсолютної більшості держав та народів світу до ситуації в Україні та їхньої допомоги у війні проти російської орди вбивць, варварів, ґвалтівників та мародерів військового злочинця Путіна.

З огляду на це, потрібна координація та об‘єднання зусиль влади, наукового та експертного середовища, громадськості у формуванні модерного образу України та українців у світі.

Для цього вкрай корисно:

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

- організувати при посольствах та консульствах нашої держави громадські ради за участі науковців, митців, підприємців…для спільної та узгодженої діяльності в країнах перебування;

- запропонувати міжнародним інституціям конкретні проекти співпраці з обов‘язковим відвідуванням України.

Як приклад, проведення 45 сесії Комітету всесвітної спадщини ЮНЕСКО в Одесі, спеціальних засідань МАГАТЕ в Чорнобилі, УЕФА в Чернігові, ЮНІСЕФ в Бучі…

- на базі Укрінформу створити медіа-платформу представництв головних світових інформаційних агенств світу;

- підготувати низку популярних документальних серіалів про історію, культуру, науку…України іноземними мовами…

І звісно, просити і переконувати майже 6 мільйонів наших співвітчизників, які за умов воєнного стану вимушено перебувають за кордоном, бути гідними представниками України та українського народу і не забувати, що «Ми з України».

П.С. Просити і переконувати ідеологів створення нової провладної партії з назвою «Ми з України» зберегти це гасло для всієї країни, бо ми всі сьогодні - одна партія!