Таку думку він висловив в ефірі каналу «Утро Февраля».

За його словами, путін абсолютно прямолінійний політик, і про свої наміри він заявив ще майже два роки тому у статті «Про історичну єдність росіян та українців».

«володимир путін – людина 20-го століття – ментально, психологічно, освітньо, культурно, політично. Це радянська та імперська людина, у неї так сформована картина світу. Вона склалася у 70-ті – 80-ті роки. Величезний вплив на цю картину світу справив розпад СРСР», - додав Лев Шлосберг.

За його словами, путін неодноразово говорив, що це – головна геополітична катастрофа.

«Путін же говорив, що розпад Радянського Союзу є величезною геополітичною катастрофою 20 століття. Але багато хто дотримується протилежної точки зору. І путін зафіксував для себе цю картинку величі великої країни, яка була в його розумінні могутньою, і яка, в його розумінні, бездарно розвалилася. Він ненавидить людей, які розвалили Радянський Союз. І у нього з'явилася ідея-фікс – переписати 20 століття», - резюмував Лев Шлосберг.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Крім цього, раніше Знай.ua повідомляв, що російський громадський діяч Віктор Уколов заявив, що путіну вдалося згуртувати Україну, як жодному українському політику.