Про це в інтерв'ю Пітеру Залмаєву в ефірі каналу «Утро Февраля» розповів російський та український журналіст Євген Кисельов.

«Радянські вожді не хотіли війни, тому що вони пройшли Другу світову і в них існували дуже чіткі червоні лінії. Нинішня російська влада навіть не розуміє, що взагалі відбувається в Україні. Путін навіть у Чечню не їздив. Він не розумів, що таке життя у зруйнованому Грозному», - заявив він.

Євген Кисельов додав, путін живе у вигаданому ним світі, де можна розколоти Захід. Насправді Захід все впевненіше підтримує Україну.

«У його світі всі ходять строєм, всі підкоряються найголовнішому, найсильнішому. Він ударив по столу і всі затремтіли. Навіть усі союзники ОДКБ росії насправді не нададуть росії реальної допомоги. Ні Вірменія, ні Казахстан, ні Киргизстан, ні Таджикистан. І навіть Лукашенко, як ми бачимо, вже який місяць ухиляє від того, щоб відправити підрозділи на війну. Він розуміє, що для нього це буде фатально», - переконаний Євген Кисельов.

Насправді, каже Євген Кисельов, ніхто навіть у росії насправді цю війну не підтримує, а путіну все брешуть.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

«Я не вірю в те, що твердокам'яні прихильники путіна та війни проти України становлять понад 10-15%. Їхня кількість приблизно дорівнює кількості тих громадян, які традиційно голосують на парламентських виборах у Росії за маргінальні партії», - переконаний він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Михайло Притула заявив, що швидше за все саме ФСБ очолить палацовий переворот у росії.