Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Розвиток подій може бути двома шляхами: росія капітулює до того, як українське військо піде в наступ і буде відбивати свої території, та другий варіант – відбиття Херсону військовим шляхом. Українці, які перебувають на окупованих територіях, також повинні бути готові, що вони потраплять до зони бойових дій», - сказав Юрій Подорожній.

Як зазначив експерт, сценарій капітуляції росії може сприйматися фантастичним, але, на думку політтехнолога, немає нічого фантастичного: у 1990-му році ніхто не міг навіть уявити собі розпад СРСР, але це сталося через рік.

«Збройні сили України сьогодні навіть диктують те, що говорять ці карлики у кремлі, які, як виявилося, не здатні керувати ні військом, ні державою. Треба готуватись до того, що війна буде до переможного кінця», - підкреслив Юрій Подорожній.

За словами експерта, можливо, влада й хотіла б завершити війну договором на вигідних для України умовах, але суспільство навряд чи сприйме позитивно такий хід, тому слід очікувати повну деокупацію українських територій військовим шляхом.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, журналіст Євген Лесной пояснив, як розвивалася російська ментальність.

Також Знай.ua повідомляв, що Геннадій Друзенко розповів, як повинна виглядати справжня перемога України.