Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«За останній період в Україні виросло покоління, яке критично мислить та яке існує за принципом «піпл не схаває». Критичне мислення в Україні було помножене на право вибору», - зазначив Сергій Телешун.

За словами експерта, в української молоді на відміну від російської вже сформувалося переконання, що влада обирається лише для виконання функції, а не через якусь персональну прихильність.

«Сьогодні Москва не зрозуміла українського суспільства як колективного носія нової політичної нації 21 сторіччя», - підкреслив Сергій Телешун.

Як зазначив політолог, після перемоги у війні Європа вперше за свою історію зіштовхнеться із новою нацією, яка готова ціною крові відстоювати свої інтереси, та має інші унікальні аспекти, які можуть здатися усьому колективному заходу незручними.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

«Уже сьогодні в Україні домінуючими є армія та народ, а влада йде наслідковим інструментом виконання їх завдань», - сказав Сергій Телешун.

Як повідомляв Знай.ua, Данія передасть Україні протикорабельні ракети «Гарпун».

Також Знай.ua повідомляв, що Святослав Вакарчук розповів про подвиги українських фотографів, які показали всьому світу злочини окупантів у Маріуполі.