Показав автомобіль він у своєму блозі.

мобільний шпиталь «Ковчег»

«Має вісім коліс, тобто прохідність набагато більша, легка, броньована, з водою, електроенергією, з автономним підігрівом і навіть душем. На операційну вона не потягне, але вчора ми машину показували медикам і вони сказали – «Обвішати апаратами і це сотні врятованих життів», - сказав Геннадій Друзенко.

мобільний шпиталь «Ковчег»

За словами Геннадія Друзенка, ця машина ідеально підходить під роботу на межі між «червоною зоною», де йдуть бої, і пунктом евакуації, тобто 3-5 км від лінії зіткнення. На його думку, також ця машина буде дуже корисною, коли українська армія піде у наступ, задля звільнення своїх територій.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

«Якщо розгортати звичайний польовий госпіталь, то потім туди «прилітає», а тут ти завів двигун і через хвилину ти вже від’їхав від обстрілу», - підкреслив Геннадій Друзенко.

Як він зазначив, у цей «шпиталь на колесах» можна помістити до 50 легко або середньо поранених людей. За словами Геннадія Друзенка, броня «Ковчегу» звісно не витримає прямого влучення, навіть танки не витримують, а захистити від куль або осколків – броня здатна.

«Це значно збільшує вірогідність, що пацієнти виживуть. Річ офігенна», - заявив Геннадій Друзенко.

Як повідомляв Знай.ua, Валентин Наливайченко заявив, що через успіх ЗСУ росії довелося відмовитися від первинних планів.

Також Знай.ua повідомляв, що Валерій Клочок розповів про можливе скидання путіну з поста.

https://youtu.be/iPCyER4XBD8