Про це стало відомо з нового випуску на каналі My.ua.

«За настроєм української армії та суспільства, судячи з того, що я чую і бачу, є консенсус, що проблему зараз треба вирішувати. Чому? Тому що росія повернеться, якщо цього не буде зроблено. І так може теоретично повернутися, але так приводів не буде. Повертати всі території. З Донбасом, коли вже буде натренована наша армія, питань по військовій операції буде менше. Поки що є питання відкрите щодо Криму», - заявив він.

Пов'язане це питання з тим, продовжує Тарас Загородній, що росія вважає це своєю територією і теоретично може застосувати тактичну ядерну зброю.

«Є стратегічна ядерна зброя – це величезна ракета, яка кудись приземляється, припустимо, міста немає. Ну таких вони не будуть застосовувати, це точно, тому що запуск однієї ракети – одразу ж буде відповідь НАТО і ядерних країн, вони вже до цього готові», - додав він.

За словами Тараса Загороднього, питання в тому, наскільки західні країни будуть надавати гарантії Україні, що не буде ядерного удару по Україні.

Популярні новини зараз

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

«Це головне питання зараз стосовно Криму. Але, судячи з того, що я чую, наприклад Уповноважений представник США Квін заявила: «Мені здається, що українська армія спроможна звільнити і Донбас, і Крим». Тобто не виключено, що нам можуть надати ядерні гарантії, що ядерного удару не буде», - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що політолог Сергій Телешун розповів, що український народ є унікальним через свій досвід та переконання в аспекті державного управління.