Про це він розповів на каналі «Знай24» у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко.

«Наступні кілька місяців до вересня будуть критично важливими, а особливо наступні 3-4 тижні. Якщо нам вдасться утримати (території, - Ред.), то 15 червня відбудеться перелом у дипломатичному сенсі: я вірю, що ми вистоїмо», - зазначив Вадим Трюхан.

За словами експерта, перелом буде зумовлений тим, що якщо у найближчий місяць Україна продовжить успішно оборонятися, то це буде знаком для Західних країн, і їм стане просто політично незручно вагатися щодо підтримки України.

«Я очікую, що на третій зустрічі (на військовій базі «Рамштайн», - Ред.) пролунають серйозні рішення, коли буде конкретно йтись про авіацію та про підсилення військово-морських сил», - підкреслив Вадим Трюхан.

Як зазначив дипломат, від військових результатів ЗСУ у червні залежатиме у цілому подальший перебіг війни: на думку експерта, якщо українська армія продовжить успішно оборонятися, то суттєвий перелом війни на наш бік до кінця літа станеться.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, футуролог Андрій Длігач заявив про необхідність визначитися, якою буде майбутня модель української економіки.

Також Знай.ua публікував слова Олександра Мусієнка про евакуацію з Азовсталі: Це операція з порятунку життів.

https://youtu.be/58b0F5PSddw