От останні два дні спостерігаю радісні фотозвіти від численної групи щасливих військових туристів з України - народних депутатів, чиновників державної та місцевої влади на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Цинізм ситуації в тому, що на так званому «УКРАЇНСЬКОМУ СНІДАНКУ», який відбувся у Швейцарії, Президент України виступає з Києва, а народні депутати, голови обласних адміністрацій, міські голови й урядовці та їх помічники й помічниці слухають його в Давосі.

У мене запитання:

- а хто оплачує військовий туризм такої кількості депутатів і посадовців?

- і яка реальна користь від чиновництва, яке відрядили у, недешеву для бюджету воюючої країни, Швейцарію?

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Показати ще

Найцинічніше, що в Давос поїхали просити гроші у іноземних інвесторів наші мільярдери і мільйонери, які досі тримають свої гроші або в зарубіжних банках або в офшорах. От би їм спочатку показати приклад і стати реальними інвесторами відновлення України!

Нагадаю, що нині більшість працівників освіти, культури, охорони здоров‘я… отримає 2/3 своєї зарплатні або знаходиться у вимушених відпустках, бо ВІЙНА!

А посадовці спокійно оформляють закордонні відрядження, визначних депутатів, включно із майже забороненою партією кума Путіна, випускають за кордон, щоб відпочили зі своїми сім’ями…,коли решті чоловіків виїзд за кордон заборонено?!

У нас точно правовий режим ВОЄННОГО СТАНУ для ВСІХ, чи лише для НАРОДУ?

А правильно, справедливо і по-державницьки було б ініціювати та проводити ВСЕСВІТНІ ЕКОНОМІЧНІ ФОРУМИ по ВІДНОВЛЕННЮ УКРАЇНИ в ІРПЕНІ, ЧЕРНІГОВІ, БУЧІ, ХАРКОВІ, ДНІПРІ, КРЕМЕНЧУЦІ, ЗАПОРІЖЖІ…