Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Насправді ми сьогодні б'ємось саме за волю, а не державу чи соціальну систему. Ми б'ємось за свій внутрішній стан правди. Дуже чітко йде розмежування між російським та українським світами саме у питаннях військового підходу», - наголосив Олександр Новохатський.

За словами експерта, росіяни, коли вирушають в Україну воювати, роблять це для власної матеріальної вигоди та піднятися за соціальним ліфтом: отримати за це гроші чи квартиру, а українцям важливі не гроші та інші матеріальні блага – ми б'ємось за нашу свободу та майбутнє.

«Ми воюємо за те, щоб наша мрія про справжню Україну здобула тіло і кров і здобула новий ритуал, який у нас виникне внаслідок нашої обов'язкової перемоги над росіянами та їхнім ладом», - наголосив Олександр Новохатський.

Як зазначив експерт, якщо ми дійсно хочемо бути українцями, ми маємо повністю відмовитися від усього, що стосується «російського світу».

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вадим Трюхан спрогнозував, коли може статися перелом у війні на користь України.

Також Знай.ua повідомляв, що футуролог Андрій Длігач заявив про необхідність визначитись, якою буде майбутня модель української економіки.