Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Насправді ми сьогодні б'ємось саме за волю, а не державу чи соціальну систему. Ми б'ємось за свій внутрішній стан правди. Дуже чітко йде розмежування між російським та українським світами саме у питаннях військового підходу», - наголосив Олександр Новохатський.

За словами експерта, росіяни, коли вирушають в Україну воювати, роблять це для власної матеріальної вигоди та піднятися за соціальним ліфтом: отримати за це гроші чи квартиру, а українцям важливі не гроші та інші матеріальні блага – ми б'ємось за нашу свободу та майбутнє.

«Ми воюємо за те, щоб наша мрія про справжню Україну здобула тіло і кров і здобула новий ритуал, який у нас виникне внаслідок нашої обов'язкової перемоги над росіянами та їхнім ладом», - наголосив Олександр Новохатський.

Як зазначив експерт, якщо ми дійсно хочемо бути українцями, ми маємо повністю відмовитися від усього, що стосується «російського світу».

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вадим Трюхан спрогнозував, коли може статися перелом у війні на користь України.

Також Знай.ua повідомляв, що футуролог Андрій Длігач заявив про необхідність визначитись, якою буде майбутня модель української економіки.