Про це він розповів на каналі Максима Ялі.

«Війна в Україні породить проблеми з голодом та міграцією, що приведе суспільство та мир до межі, коли треба буде лімітувати (споживання, – Ред.)», - зазначив Віталій Кулик.

За словами експерта, повномасштабне вторгнення росії в Україну може вплинути на культуру споживання у світі загалом. На думку політолога, світ не може піти шляхом помірного споживання, а він піде шляхом лімітування споживання певних країн.

«Якісь країни отримають такий ліміт, а інші ось такий. Це проблема, адже доведеться знову повернутися до цифрового регулювання», - наголосив Віталій Кулик.

Як зазначив політолог, нестримне споживання увійшло у культуру багатьох країн, адже раніше ресурсів на все вистачало. А зараз, на думку експерта, якщо взяти за приклад те ж саме заблоковане в портах українське зерно, то через цю ситуацію певним країнам дістанеться менше продовольства – світ до такого був не готовий.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Новохатський заявив, що росіяни йдуть воювати проти України заради матеріальної вигоди.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Толкачов пояснив, чому був упевнений у тому, що росія розпочне повномасштабний наступ.