Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«20% – це звичайно немало, але я вам так скажу: навіть 0,2% окупованої української території – це багато, тому що це означає, що на частині нашої землі ворожий чобіт окупанта і там страждають українські люди», - зазначив Андрій Іллєнко.

За словами політика, російським військам не вдалося виконати свій первинний план і вони, програвши на деяких напрямках, відступили та відмовилися від багатьох цілей.

«Я абсолютно переконаний, що ми повернемо усі окуповані території, включно з тими, які з 2014 року були окупованими. Але, якщо зняти рожеві окуляри і дивитися на реальний стан речей, – ворог у нас сильний», - підкреслив Андрій Іллєнко.

Як зазначив політик, ворога не треба недооцінювати, але загалом для України зараз складається найоптимістичніший сценарій: якщо раніше західні експерти казали, що Київ візьмуть за три дні, то зараз й мови про це не йде взагалі, а навпаки – експерти вже дають прогнози, коли Україна звільнить усі свої території.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

«Ми знаходимось на тому моменті, коли один із реальних сценаріїв – це ледь не найкращий, у якому ми опинилися. Усе могло бути значно гірше», - сказав Андрій Іллєнко.

Як повідомляв Знай.ua, політолог Георгій Сатаров розповів, чи закінчиться війна, якщо путін покине пост президента.

Також Знай.ua повідомляв, що генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун розповів, що потрібно для безпеки України.

https://youtu.be/AIh43rBeKr8