Про це повідомляє онлайн-видання «Утро Февраля».

За словами опозиціонера, немає жодних гарантій, що той, що прийде на заміну путіну, демонтуватиме сьогоднішній російський режим. Щоб не бути голослівним, він нагадує, що свого часу здавалося, ніби немає нічого гіршого за російську монархію, але прийшли більшовики, далі на зміну Леніну з'явився Сталін.

«Популярне припущення, що будь-яка заміна путіна означатиме рух у бік демонтажу нинішнього політичного режиму, є відображенням цілком зрозумілих, але наївних надій, такий варіант розвитку не гарантований», - констатує Андрій Ілларіонов.

А для перевороту, розповідає він, у тоталітарному чи авторитарному режимі потрібно, щоб над ним нависла серйозна смертельна загроза. Проте, зазначає економіст, ніхто в сьогоднішній російській еліті не вважає, що режим та армія рф на межі краху, тож для перевороту немає необхідних зовнішніх обставин.

«Наразі переворот у росії виглядає дуже малоймовірним», - констатує Андрій Ілларіонов.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показати ще

Також він каже, що війна проти України дещо вплинула на життя російської політичної опозиції, але не всіх.

«Частина російської опозиції (я б назвав її відповідальною) залишила осторонь усі внутрішні проблеми, суперечки, конфлікти, що були до війни. Головне для цієї частини російської опозиції, як і, втім, для будь-якої відповідальної людини — робити все можливе (особисту участь, гуманітарну допомогу, інформаційну підтримку) для захисту України, для її підтримки, для її перемоги», - пояснює Андрій Ілларіонов.

Проте, додає він, друга частина російської опозиції все ще переймається лише питанням влади і продовжує боротьбу з іншими опозиціонерами, розпалює взаємну ненависть.

Як повідомляв Знай.ua, учасники гурту «Спів Братів» розповіли, якою бачать Україну в майбутньому.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков пояснив, чи є сенс росії використовувати тактичну ядерну зброю.