Про це повідомляє онлайн-видання «Утро Февраля».

На думку ексдепутата, думка про те, що без путіна росія розвалиться, частково правдива.

«Якщо не буде путіна, то російська федерація у тому вигляді, в якому ми її знаємо зараз, закінчиться», - вважає Ілля Пономарьов.

Тобто, пояснює він, росія як країна нікуди не зникне, але навіть деякі національні республіки можуть заявити про своє бажання бути незалежними. Проте, розмірковує політик, здебільшого росія залишиться такою самою, але цю пляму ганьби треба буде змити.

Також він вважає, що найперспективнішим середовищем для підняття протесту є найбільш скривджені люди, які найбільше постраждали від війни. Проте, зазначає ексдепутат, це точно не будуть міські ліберали, бо вони завжди можуть виїхати, у них є якийсь запас, а ось бідні люди у маленьких містах страждають від сьогоднішньої ситуації набагато більше.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

«Російській еліті потрібні вила в дупу для того, щоб вона щось зробила - ніякого верхівкового перевороту без цього не станеться. Підпал військкомату, напад на поліцейську машину – вважаю, що подібні речі набагато ефективніше наближають кінець путінського режиму, ніж багато санкцій. І в цьому сенсі я можу вітати дії легіону «Свобода Росії», - розмірковує Ілля Пономарьов.

Принагідно він згадує про виступ Ігоря Денісова, колишнього футболіста, капітана збірної росії та капітана ексгравця «Зеніту», в якому він засудив війну росії проти України. Як зазначає політик, сьогодні російських футболістів перестають пускати на міжнародні змагання, а для фанів це серйозна проблема.

«Вони втрачають нагоду ходити на матчі топових міжнародних команд, і російський футбол починає деградувати. І все, що з цим пов'язано. Тому я вважаю, що це середовище, з якого вийде велика кількість протестувальників», - каже Ілля Пономарьов.

Як повідомляв Знай.ua, Жадан розповів про болючі контрасти, які доводиться спостерігати під час війни.

Також Знай.ua писав про те, що Ілларіонов розповів, що потрібно для перевороту в росії.