Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24» з Вікторією Панченко.

За словами екскапітана, російсько-українська війна – це вже Третя світова, сенс якої ніхто не може зрозуміти. Він пояснює, що поки що воюють лише Україна та росія, прямих зіткнень із солдатами інших країн немає, але й війни не розпочиналися одразу в таких масштабах. Також Гарі Табах зазначає, що росіяни обстріляли базу США у Сирії, вже є загрози Латвії, Казахстані, є питання щодо участі Білорусі. Отже, констатує він, поступово у війну втягуються всі.

Також він вважає, що смерть путіна повинна щось змінити на краще. Гість програми підозрює, що вже багато хто в росії розуміє, що їхній президент неосудний і веде країну до катастрофи. Це ж, додає він, мають зрозуміти світові лідери, як Борис Джонсон, а не домовляються з путіним. Екскапітан наголошує, що в Україні і далі проливатиметься кров, поки це не станеться.

«Українцям більше й надалі не треба доводити, що вони вміють воювати, що вони можуть воювати і що вони воюватимуть», - заявляє Гаррі Табах.

У контексті розмови про поновлення переговорів він як людина військова зазначає, що відповідь може бути лише одна – розбити ворога. Але для цього перелому, наголошує екскапітан, потрібні інструменти, тобто зброя, люди на Заході мають тиснути на свою владу, а не люб'язувати. Також гість програми зазначає, що в української президентської адміністрації перестали люб'язнити, бо йде війна і переживання про сварки з іншими країнами недоцільні.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

«Я вважаю, що Україна може сісти за переговори тоді, коли вона буде на боці сили, коли диктуватиме, як йтимуть ці переговори», - каже Гарі Табах.

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов пояснив, чому багато людей проти безумовного базового доходу.

Також Знай.ua писав про те, що астролог Влад Росс підказав, коли краще вбити путіна.