Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Ми не можемо сьогодні прогнозувати. Людина, яка озвучила тезу про те, що цей шлях буде важким і відбудеться за 15-20 років (вона помиляється, - Ред.)», - зазначив Андрій Вігірінський.

За словами політолога, Україна може вступити до ЄС набагато швидше, ніж кажуть деякі політики або експерти, тому що наш вступ є вигідним для того самого Європейського союзу.

«Це не опирається на стан завершення війни, тому період трансформації може відбутися доволі швидко. У першу чергу Європа може бути зацікавлена у тому, аби до неї максимально швидко доєдналася країна, яка захищала східні рубежі Європи та ті самі цінності, навколо яких формується ЄС», - підкреслив Андрій Вігірінський.

Як зазначив експерт, безперечно знайдуться політики у ЄС, які будуть проти політики інтеграції України, тому що, на їхню думку, наша країна начебто стане тягарем через постійну необхідність у дотаціях. Але, за словами політолога, це не так, адже у будь-якій країні, яка пережила сильну кризу, відкривається вікно можливостей для розвитку багатьох ніш, тому наше членство буде вигідним для Європейського союзу.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гарі Табах заявив, що сьогодні розпочинається Третя світова війна.

Також Знай.ua повідомляв, що Ілля Пономарьов розповів, хто сьогодні у росії може підняти повстання.