Про це він розповів у своєму блозі.

«Обстановка на фронтах, як і останні 2 місяці, залишається стабільно важкою, але у противника немає видимих успіхів, як би він не хотів. Кажуть, що через це вже відбуваються великі ротації в російському генералітеті», - зазначив Тарас Загородній.

За словами експерта, російські генерали поступово щось обіцяють путіну, але нічого у них не виходить: вони обіцяли вийти на кордони Донецької та Луганської областей, але й досі тривають бої за Сєвєродонецьк.

«Ідуть важкі бої за Сєвєродонецьк, противник підходить до Лисичанська, який їм буде складно штурмувати, бо місто перебуває на височині. Хороших новин для росіян немає – ми стаємо сильнішими», - наголосив Тарас Загородній.

Як зазначив політолог, плани російських окупантів укотре провалились, а наша ж армія в цей час накопичує сучасне озброєння, яке нам постачають Західні партнери.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

«Також налагоджується диверсійна робота на тимчасово-окупованих територіях, наприклад, нещодавно був дуже поганий день для колаборантів у Херсонській області», - сказав Тарас Загородній.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Ілларіонов розповів, що потрібно для перевороту в росії.

Також Знай.ua повідомляв, що Володимир Фесенко розповів, як санкції вплинули на російське виробництво.