Про це розповіло російське опозиційне ЗМІ «Утро Февраля».

«З цілями росії все складно. путін позначив цілями вторгнення в Україну її «демілітаризацію» та «денацифікацію», - зазначено у публікації.

Як сказано на сайті, також однією з «цілей» росії було нібито «порятунок» жителів ОРДЛО від «геноциду», але також слід зазначити, що в міру військових провалів російської армії цілі постійно змінювалися на менш «грандіозні», порівняно з початковими: «захопити Київ за 3 дні».

«Через п'ять днів після російського вторгнення в Україну міністр оборони Сергій Шойгу вказав на ще одну ціль: захистити росію від військової загрози, що створюється країнами Заходу», - підкреслено в публікації.

Українські ж цілі, як зазначено на сайті, це: мінімум – відбити напад росії та повернути територіальну цілісність станом на 23 лютого 2022 року, а завдання максимум – повернути всі окуповані території, включаючи Донбас та Крим.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

«Не менш важливо для України у нинішніх реаліях мінімізувати втрати, зберегти економічний потенціал та влитися у європейську політико-економічну систему», - йдеться у публікації.

Отже, ми бачимо, що росія у кінці-кінців не може визначитися, яку ціль вона переслідує в цій жахливій війні вже 4 місяці. Для росії ця війна позбавлена сенсу, адже жодного успіху вони в Україні не досягнуть, а лише вб'ють велику кількість своїх солдатів. В України ж ситуація кардинально відрізняється – ми воюємо за нашу свободу і майбутнє наших дітей.

Як повідомляв Знай.ua, Анатолій Якименко пояснив, для чого і якою мірою потрібно пам'ятати про наше минуле.

Також Знай.ua повідомляв: політолог Андрій Вігірінський заявив, що вступ України вигідний Європейському союзу.