На офіційних сторінках Центру інформації УПЦ в Фейсбук та Інстаграм тисячі українців залишають свої привітання Митрополиту Онуфрію.

Віруючі дякують Предстоятелю за мудрість, щоденне несення хреста у нелегкому архіпастирському служінні, бажають багатьох років життя, здоров'я, терпіння та стійкості.

«Многая і благая літа! Збережи, Боже, для нас грішних, нашого Владику! Дай йому сил, терпіння, благодаті, міцного здоров'я, у ці тяжкі часи», - побажала Світлана Білан.

«Щиро вітаємо нашого дорогого Блаженнішого владику Онуфрія з Днем Ангела! Нехай Господь дарує міцне здоров'я, зміцнить і допоможе вести нас усіх до спасіння», - пише Людмила Капітанюк.

Віруючі дякують Предстоятелю за молитви і просять у Бога дарувати Блаженнішому сил на служіння Богові та Українській Православній Церкві.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

«З Днем Ангела, Владико. Я безмежно вдячна Богові за рішення, яке Ви ухвалили, щоб зберегти канонічну Церкву за таких складних політичних та церковних обставин. Многая і благая літа Вам у цей нелегкий час випробувань», - написала Галина Бородійчук.

«Радість велика. Зі святом, православні! У нас є молитовник і могутній воїн Христовий, чого чи кого нам боятися?», - зауважила Ісара Доллежаль.

Алла Бронська пише: «Вітаємо! Дякую за Ваші молитви. Надихаємося Вашою могутньою духовною силою».

«Многая і благая літа! Бережи Господь нашого заступника і врятуй Україну його молитвами та молитвами братії», - написала Вікторія Хливна.

«Нехай Господь дасть довгі роки життя нашому Блаженнішому Митрополиту Онуфрію! Многая літа! Це Божа благодать мати такого Предстоятеля», - привітала Алла Шевченко.

Як повідомлялося раніше, у Києво-Печерській лаврі сьогодні відбуваються урочистості на честь преподобного Онуфрія Великого. У день свого небесного покровителя Предстоятель Української Православної Церкви очолив Божественну Літургію на площі перед Успенським собором.

Предстоятель УПЦ отримав ім'я Онуфрій під час чернечого постригу у 1971 році у Свято-Троїцькій Сергієвій лаврі.