Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

За словами радіоведучої, різницю між народами можна легко зрозуміти, послухавши національні гімни. Зокрема, зазначає вона, гімн України – це гімн нації вільних людей, у росіян, СРСР – це брехня та велич, повний оксюморон.

«Якщо послухати білоруський гімн, ми, білоруси, мирні люди. Ми прям гобіти, розумієте, ось якби чогось не вийшло, аби не було війни, ми такі, що підлаштовуються в масі своїй, ми дуже податливі, ми законослухняні, ми дуже мирні люди, ми транслюємо мир», - пояснює Тетяна Мартинова.

Вона вважає, що білоруси зараз перебувають під подвійною окупацією: це хунта Лукашенка та путін. Водночас гостя програми зазначає, що білоруська влада насправді дуже розумно тримається, вона спромоглася поставити всю країну під відеоспостереження і йдеться не лише про міста, адже навіть 99,9% білоруських лісів під контролем. Крім цього, додає радіоведуча, МВС отримує достатньо фінансування, щоб тримати під повним контролем населення. Навіть у росії, наголошує вона, немає такого великого контролю, як у Білорусі, вони мають велику територію та можливості для протесту.

«Цей концтабір давно, ми просто не були в курсі справи», - наголошує Тетяна Мартинова.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Постернак розповів про нові інформаційні вкиди ворога.

Також Знай.ua писав про те, що Преображенський пояснив, чому розмову Макрона з путіним злили лише зараз.