Про це він розповів у своєму блозі.

«Ще у квітні президент України заявив про втрати, тоді було сказано, що загинуло від 2.500 до 3.000 українських військових, на жаль. Після цього ми чули інформацію, яка була у кінці травня та на початку червня про те, що гине не менше ста людей у боях на Сході», - зазначив Олександр Мусієнко.

За словами експерта, також були інші оцінки від різноманітних радників та міністрів, але правда залишається одна: кожна гибель, навіть одного українського героя – це велика трагедія, адже ми, на відміну від росіян, «м’ясом» не воюємо і цінуємо життя кожного воїна.

«Це та ціна, яку ми платимо у цій війні за незалежність. Безповоротні втрати вираховуються і відповідно таким чином оцінюється ситуація на полі бою. Треба розуміти, що у нас йдуть інтенсивні бої», - підкреслив Олександр Мусієнко.

Як зазначив експерт, жертви серед українських військових зросли через те, що росіяни частіше почали обстрілювати наші позиції з артилерії та РСЗВ, але, за його словами, втрати противника зросли також та росія поступово виснажується.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, економіст Олексій Кущ заявив, що зниження цін на нафту не розвалить росію.

Також Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова розповіла, що сталося з російською економікою за місяці війни.