Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами політика, не можна адекватно оцінити, яка кількість людей у ​​росії щиро підтримує війну проти України. Він додає, що через роботу пропаганди росіяни безвільні та малоосвічені.

«Пропаганда працює 22 роки, мізки повністю затьмарені в переважній більшості. Я ще 2014 року казав, що нормальні люди з демократичними поглядами – це статистична похибка 3,75. Це мільйони людей загалом у принципі, тому що в росії проживають 146 мільйонів, тобто 3%, майже 4% – це величезна кількість людей, але всі вони розкидані, по-перше. Це справді статистична похибка. 99% – просто повернені мізками люди на сьогоднішній день», – пояснює Андрій Сидельніков.

Також він зазначає, що у 2014 році путін вже пробував нападати на Україну, він анексував Крим і створив ОРДЛО, а далі готувався до повномасштабної війни. До того ж, додає гість програми, у путіна КДБшна закалка і він провів Європу. Зараз же, наголошує політик, головне - не зупиняти введення санкцій, щоб навіть сірого імпорту не було, закупорити все, щоб не було ні в'їзду, ні виїзду.

Як повідомляв Знай.ua, Жданов розповів, як швидко ЗСУ зможуть звільнити Херсон.

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Для ФОП вступили у дію нові правила

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Резніков назвав три сценарії завершення війни в Україні.