Про це він розповів у своєму блозі.

«Це ревізія після п'яти місяців війни в Україні до того, як була готова країна і які були зроблені помилки щодо підготовки та роботи спецслужб у низці регіонів. З іншого боку, це підготовка до нового та вирішального етапу у війні», - зазначив Вадим Карасьов.

Як зазначив експерт, кадрові заміни в СБУ та ГПУ – це підготовка до нового етапу протистояння з російською федерацією: старі кадри віддали весь свій ресурс, і за результатами ревізії їх ефективності було прийнято рішення їх замінити.

«Це було зроблено для того, щоб розуміти, з якими успіхами, результатами та проблемами доведеться до зими виходити з війни», - сказав Вадим Карасьов.

Як зазначив політолог, це рішення централізує владу над силовими структурами України в Офісі президента: для більш ефективного менеджменту. На думку експерта, ці кадрові заміни були зроблені з метою зміцнити Службу безпеки: верхівку влади не влаштовувала ефективність.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

«На Єрмаку, голові Офісу президента, замикається весь безпековий сектор. На тлі авторитету військових, авторитет спецслужб не відповідав вимогам нинішнього військово-політичного моменту, тому це могло бути пов'язане з тим, щоб зміцнити не лише військовий сектор, а й сектор безпеки, щоб урівноважити публічну активність військових», - наголосив Вадим Карасьов.

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв пояснив, що суб'єктність – це найдорожчий актив цього десятиліття.

Також Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова розповіла, за яких умов українцям підвищать пенсії.