Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Насправді, моя думка, що відчуває (частиною цивілізації себе, – Ред.) дуже багато. Ну третина. Але артикулювати це й описати, у чому відмінність, описати те, що вони відчувають, зможе менше, напевно, відсотка. І це проявляється відсутністю письменників, поетів, які можуть це зробити. У нас не вистачає своїх письменників, які можуть це описати», - заявив публіцист.

За словами Анатолія Якименка, українські письменники повинні пояснити окремішність, унікальність українців і чітко це показати. Публіцист зазначив, що митці наразі зайняті чимось іншим.

Анатолій Якименко також заявив, що Нобелівська премія гарантована тому, хто зможе пояснити для цілого народу його особливість. Ті українці, які відчувають свою приналежність до цивілізації і до чогось особливого, можуть структуруватися й докласти зусиль, щоб це для всіх стало зрозумілим. Однак наразі, за словами блогера, це питання важко розглянути.

Як повідомляли раніше в Знай.ua, СБУ ліквідувало масштабну ботоферму: наводили наклепи на президента, подейкують, причетна Європейська Солідарність.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Данилов розповів, як говорити з рашистами.