Про це він розповів на каналі «Правда Качури».

«Блеф росії працює проти неї ж самої, тому що вона так блефує, розповідає щось, але всі стратегічні цілі і завдання путіна є рівно протилежними того, що вони вже досягнули в так званій цій своїй «спецоперації». Вони казали, що демілітаризують наше військо, але тепер натомість ми отримали найбільш підготовлене й найбільш боєздатне військо в Європі», - заявив Олександр Качура.

За словами державного діяча, росія намагалася шантажувати Європу газом. Натомість Європа не злякалася й тепер шукає альтернативи. Наприклад, нещодавно була підписана угода з Азербайджаном. Як зазначив Олександр Качура, Європа й надалі відмовлятиметься від російських енергоресурсів.

«Важке озброєння, яке постачається в Україну – це відповідь усього цивілізованого світу на неадекватність, агресію росії в Україні», - наголосив Олександр Качура.

Раніше Знай.ua писав, що командування «другої армії світу» намагається приховати втрати «гарматного м'яса» після удару ЗСУ.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що путін боїться, що народ може збунтуватися, і відправляє в Україну представників нацменшин: вбивча статистика.