Про це він розповів на каналі «Правда Качури».

«Ми бачимо, що вже є перша реакція. Сенат США звернувся до Держдепу, щоб відповідне рішення було ухвалено. Наприклад, до держав-спонсорів тероризму, наприклад, входять Північна Корея, Іран, Сирія. Я хотів би, і я думаю, що весь світ і всі українці хотіли б, щоб до цього списку доєдналася росія», - повідомив Олександр Качура.

Державний діяч зазначив, що дії росії, зокрема теракти, які вона вчиняє щодо цивільного населення, наприклад, у Вінниці чи в Оленівці, або відео з катуваннями українського військового, - це все звичайний тероризм. За словам Олександра Качури, визнання росії країною-спонсором тероризму накладатиме на неї додаткові економічні обмеження, зокрема рф не зможе поставляти товари подвійного призначення із США

«Найголовніше те, що інші країни світу теж матимуть обмеження й застереження на роботу з російською федерацією. Це означає, що, коли росія доєднається до переліку цих усіх терористичних країн, яких визнали, то опиниться на такому ж економічному рівні, як, наприклад, Куба. Ми бачимо, що в них в економіці відбувається, ми бачимо, як вони розвиваються. Росія стане, я точно в цьому впевнений, відсталою, якоюсь третьосортною країною, яка не зможе не тільки фінансувати армію, але й просто утримувати себе», - заявив Олександр Качура.

Державний діяч наголосив, що росія врешті-решт все ж таки розвалиться. І це стане результатом одного із важливих кроків – визнання росії країною-терористом. За словами Олександра Качури, якщо США ухвалить це рішення, то всі країни цивілізованого світу це підтримають.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Раніше Знай.ua писав, скільки колаборантів затримано з початку війни: у Нацгвардії розповіли про ситуацію.

Також Знай.ua повідомляв, що склад боєприпасів вибухнув у Берліні, небезпека у радіусі кілометра: кадри масштабного НП.