Продукт РябChick був розроблений та запущений на український ринок двома киянками, під час глобального карантину у 2020 році. Після запуску продукту, його потенціал побачила компанія «МХП» і інвестувала у масштабування виробництва. За два роки команда «РябChick» наростила представленість продукту у торгових точках до 40% на території України і веде переговори щодо експорту в країни Європи та регіон MENA.

Унікальність та інноваційність продукту відзначається у звіті міжнародної компанії Євромонітор Інернешнл за 2021 рік Євромонітор. Серед солених снеків в Україні, у звіті виділено категорію «Здорових солених снеків». У цій категорії вперше представлений здоровий м’ясний снек.

*Розвиток нових продуктів у 2021 році збільшує кількість корисних солоних снеків, доступних в Україні

Наприкінці досліджуваного періоду, в Україні з’явились нові солоні снеки, які позиціонуються більш здоровими. Ймовірно, використання більш натуральних інгредієнтів може спричинити зміни у категорії. Наприклад, РябChick від виробника м’яса птиці «Наша Ряба» — курячий снек, випущений у 2020 році, схожий на чіпси, але виготовлений із курячого філе, використовує менше солі та сушиться при вищій температурі. Крім того, він хрумкий, як справжні чіпси, і входить до складу інших солоних закусок.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Розвиток цієї категорії в Україні підтверджує світову тендецію до універсальних готових перекусів, які зручно вживати в динамічному ритмі життя. Наявність вибору «здорових» снеків на полицях магазинів дозволяє легше планувати прийоми їжі, втамовувати почуття голоду та турбуватись про стан свого організму.

*Євромонітор Інернешнл є провідним у світі незалежним постачальником стратегічних досліджень ринку. Міжнародна компанія, що понад 50 років проводить дослідження ринку продуктів та послуг більш ніж у 100 країнах світу.