Про це він розповів на каналі «Різні люди».

«Я сподіваюся, що війна закінчиться цього року, бо якщо вона затягнеться, то росія може перебудуватись», - зазначив Ілля Богданов.

За словами військового, Україні вкрай важливо до кінця року деокупувати території до 23 лютого 2022 року, а бажано і повернути Крим, а також Донбас. На його думку, інакше росія отримає більше часу, щоб мати можливість змінити свою стратегію на більш ефективну.

«Потрібно хоча б вийти на кордони 24 лютого - це запустить безліч (руйнівних, - Ред.) процесів усередині росії», - сказав Ілля Богданов.

На думку військового, щоб повністю нейтралізувати небезпеку з боку росії, потрібно домогтися перевороту і розвалу російської федерації. За його словами, якщо Україні найближчим часом вдасться звільнити свої території, то у російській федерації запустяться руйнівні процеси.

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, військовий Євген Дикий розповів, як росіяни змінили свою тактику перед нашим можливим контрнаступом.

Також Знай.ua повідомив, що українська альпіністка Антоніна Самойлова встановила на другому по висоті горі у світі транспорант «Вірю до ЗСУ».