Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Що далі?» із Вікторією Панченко.

«Війна завжди передбачає наявність об'єктів першорядної важливості, зокрема там, де накопичується жива сила та техніка супротивника. Звичайно, це є пріоритетними цілями і по цим цілям працюють військові», - зазначив Руслан Бізяєв.

За словами експерта, військовий аеродром у Криму – це була одна з першорядних цілей для української армії, адже очевидно, що там була якась кількість військової техніки, і її було знищено.

«Досить довго обговорювалося питання, чи може бути завдано удару по кримському мосту, але на даному етапі ми маємо те, що завдано удару по аеродрому, очевидно, пошкоджена якась техніка і точну кількість ми поки що встановити не можемо, але в будь-якому випадку пропагандистський ефект буде серйозним», - сказав Руслан Бізяєв.

Як зазначив політолог, крім військового успіху, удар по аеропорту в Криму також створить певну інформаційну хвилю, яка зіграє на руку Україні, адже це перший такий випадок атаки по військовому об'єкту на території тимчасового окупованого росією Криму.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

«По аеродрому могли завдати удару й безпілотні літальні апарати, але, швидше за все, завдав удар «HIMARS» ракетами, які летять як мінімум більше, ніж на 80 кілометрів, бо якщо взяти карту, то можна побачити, що відстань становить десь близько 300 кілометрів», - наголосив Руслан Бізяєв.

Як повідомляв Знай.ua, публіцист Анатолій Якименко розповів, чи мають українці платити за медичну допомогу у лікарнях.

Також Знай.ua повідомляла: Психотерапевт Олександра Тимощук розповіла, що необхідно робити, щоб позбавитися почуття провини під час війни.