Про це він розповів на каналі Руслана Бізяєва.

«Валерій Лобановський ніколи не прагнув бути в центрі уваги: ​​він у житті був просто яскраво вираженим інтровертом і його дратували дуже багато речей», - зазначив Семен Случевський.

Як зазначив журналіст, легендарний тренер київського «Динамо» увійшов до десятки найвидатніших тренерів за версією FIFA та отримав титул «Вчений у футболі». Також, на його думку, Лобановський як футболіст був недооцінений: він був не лише легендарним тренером, а ще й добрим гравцем, хоч і у тренерській справі визнання футболіста не впливає на успішність тренерської кар'єри. Журналіст розповів, що Лобановський вмів забивати голи «сухим листом», коли м'яч потрапляє в сітку особливою закрученою траєкторією прямим ударом з кутового прапорця.

«Валерій Лобановський прямо із «корнера» забив 9 голів. Його учні – Буряк, Веремєєв та Литовченко теж забивали так, але менше», - сказав Семен Случевський.

За словами журналіста, Лобановський як футболіст мав непоганий потенціал і здебільшого його недооцінили, але, як відомо, за часів своєї кар'єри як футболіста майбутній тренер «Динамо Київ» рідко грав за збірну СРСР. Семен Случевський пожартував із цього приводу: «Це тому що Лобановський не чув своїх порад, як тренера» – усім, що радив своїм підопічним тренер Лобановський, він, як футболіст, нехтував.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

«Лобановський нехтував фізикою і так далі, але він був дуже технічний, незважаючи на свій величезний зріст – 187 сантиметрів», - розповів Семен Случевський.

Як повідомляв Знай.ua, колишній офіцер фсб рф розповів, як росія управляє емоційним фронтом під час війни.

Також Знай.ua повідомляв, що психотерапевт Олександра Тимощук розповіла, що необхідно робити, щоб позбавитися почуття провини під час війни.