Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Что дальше?» із Вікторією Панченко.

«Чи корисно те, що відбулося, для нас? Звичайно – зменшення кількості бомбардувальників, літаків фронтової авіації та інших, які наносять удари по українській території, а також там були склади із ракетами та бомбами для цих літаків різного типу», - зазначив Олександр Мусієнко.

За словами експерта, також атака по аеродрому в Саках вигідна Україні з ідеологічної точки зору: російська пропаганда завжди просувала наратив про те, що їхня армія безперечна і захистить кожного росіянина, але нещодавня подія зруйнувала цей міф.

«Вони постійно розганяли міф, що «чорноморський флот найсильніший, нічого не пройде, і взагалі у нас найкращий захист щодо» – це все фактично нівельовано. За кілька попередніх тижнів українські сили активно знищували засоби ППО російських військ на Півдні – це радари і системи С-300 та інше», - сказав Олександр Мусієнко.

Також, як зазначив експерт, окрім знищення ППО систем українські військові знищували логістичні шляхи та склади із боєприпасами ворога: уся ця системна робота дозволила успішно атакувати аеропорт на території тимчасово окупованого Криму.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політтехнолог Олег Постернак пояснив, чому ядерний удар не вигідний росії.

Також Знай.ua повідомляв, що народний депутат Олександр Качура розповів, чому зараз необхідно скоротити в Україні кількість держслужбовців.