Про це він розповів у своєму Telegram-каналі.

Як зазначає політик, тема ймовірного поверненням акцизу на пальне останніми днями особливо актуальна. Він підкреслює, що популісти можуть зробити з цього чергову «зраду», тому варто прояснити кілька моментів. Зокрема, депутат посилається на слова міністра інфраструктури Олександра Кубракова.

«Ціни на нафтопродукти зараз падають. Відповідно, підвищення акцизу не має позначитись на роздрібних цінах, а якщо позначиться, то мінімально», - пояснює Олександр Качура.

До того ж, каже він, Україна повинна відновлювати міста та об’єкти інфраструктури, які постраждали через повномасштабне вторгнення військ рф. А завдяки поверненню акцизу, навіть урізаного, додає політик, держава зможе провести хоч мінімальні ремонти.

«Важливо, що підвищення податку на додану вартість з пільгових 7% до «довоєнних» 20% наразі не планується», - підкреслює Олександр Качура.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

За його словами, сьогодні треба приймати складні рішення для того, аби держава могла й надалі повноцінно розвиватись і функціонувати. А результати попередньої роботи голови Мінінфраструктури, каже депутат, доводять, що довіряти його рішенням можна.

Як повідомляв Знай.ua, Єрмак розкрив ще один план росіян, щоб погіршити життя українців.

Також Знай.ua писав про те, що Карась розповів, який сценарій закінчення війни він вважає найімовірнішим.