Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Є частина людей, які сказали: «Окей, ми не будемо дивитися в минуле, ми одразу побудуємо майбутнє. Причому, ми побудуємо майбутнє, яке вирішить всі питання, у тому числі й сьогодення, але ми сьогодні не будемо будувати, ми прокинемося завтра, ми мусимо собі чітко уявити, яким воно буде, спромогтися сформувати його, змоделювати, деталізувати, продумати до деталей, яким воно буде», - повідомив Новохатський.

За словами публіциста, люди намагаються взяти своє сьогодення і своє минуле і втиснути їх у свою побудовану ідеалізовану модель майбутнього. Олександр Новохатський заявив, що не розуміє, чому люди перестали жити сьогоднішнім днем, що їх не влаштовує, чому вони відмовляються жити тут і зараз. Найбільшої шкоди Україні наносить не ворожа навала, а позиція людей, які відмовляються думати, як допомогти своїй державі саме зараз, і звертаються по допомогу до Заходу.

«Чому ми не працюємо сьогоденням? Бо немає волі. Фрагментація, розуміння поняття волі і призводить до життя або в минулому, або там, де немає реальності», - наголосив Олександр Новохатський.

Як писав раніше Знай.ua, Андрій Єрмак розкрив ще один план росіян, щоб погіршити життя українців: звикли жити у Середньовіччі.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Лукашенко за прикладом путіна набирає до армії неповнолітніх випускників: зі шкільного двору одразу в Україну.