Про це він розповів під час першого дня всеукраїнського форуму лідерів громадської думки.

«Верховна Рада не є якоюсь вирваною з контексту нашої країни чи суспільства, це представники суспільства, представники народу, тому всі етапи, які переживає суспільство в цій війні, можна прослідкувати на Верховній Раді теж, тобто вони відбивалися всі. На початку в перші тижні, які були найважчими, звичайно, спостерігалася фантастична єдність, фантастична спільність позицій, спільність думок. І це відбивалося на голосуваннях, тому що робота Верховної Ради вимірюється в певному результаті», - зазначив Олександр Корнієнко.

За словами політика, протягом цього часу у Верховній Раді було ухвалено близько 70-100 актів, більшість із яких стосувалася оперативного реагування на ситуацію в економіці, у військовій сфері, у соціальній сфері.

«У нас законодавство про військовий стан писалося останній раз у середині 2000-х, і воно абстрактне, воно ніколи не враховувало досвіду будь-якої війни. Тому ми вимушені були його багато в чому коригувати, а паралельно до цього багато ще законодавства було взагалі до цього не готово», - повідомив політик.

Олександр Корнієнко заявив, що, коли в суспільстві, зокрема в соціальних мережах, почалися дискусії на різні теми, то вони розпочалися й у Верховній Раді, де зараз чимало тем викликає бурхливе обговорення.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, радник ОП Подоляк спрогнозував збільшення кількостей "бавовни" та диверсій на окупованих територіях і не тільки.

Також Знай.ua повідомляв, що ЗСУ збираються дотиснути окупантів у Херсоні: довго росіяни не протягнуть.