Про це він розповів у своєму блозі.

«Є російські історики, праці яких, на мій погляд, треба вивчати усій росії, там, де вказано так трошечки про Київську Русь і історія росії починається з Орди, це правдива історія. Це нас і відрізняє ментально, тому що ми, Київ, Україна – це дійсно Київська Русь, а вони – Орда», - стверджує Олександр Качура.

А відтак, констатує він, ставлення українців і росіян один до одного, ставлення до ворога, рівень гуманності та цивілізованості зовсім різні. І депутат заявляє, що ми як представники цивілізованого і вільного світу однозначно переможемо в цій віні, це показує і сама історія.

«Там, де болота були, там болота і залишаться. У них болота в голові передусім, у них болота в душах, у них болота в їхніх серцях. Тобто болото – це є болото, на болоті нічого хорошого ніколи не буде. Якщо столиця і країна збудовані на болоті, там нічого не буде хорошого ніколи», - пояснює Олександр Качура.

Політик підкреслює, що на цьому будується вся російська історія і такою вона і буде: у болоті почали, болотом і закінчать. Як він зазначає, історія у своїй суті циклічна, тому росія повернеться до свого початку.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жданов заявив, що Кремль не оголосить загальну мобілізацію, та пояснив, чому.

Також Знай.ua писав про те, що Романенко розповів своє бачення закінчення війни з росією шляхом переговорів.