Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«У росії через індивідуальне йде до колективного, а в Україні від колективного до індивідуального. Я мав на увазі, що в це колективне та індивідуальне в росії багатьма сприймається неправильно. Росія у цьому сенсі застрягла між Європою та Азією. З одного боку, є ось цей абсолютно азіатський принцип колективних цінностей та придушення індивідуума, а з іншого боку – росія дуже індивідуалістична країна», - зазначив колишній депутат Держдуми.

За словами Іллі Пономарьова, у росії відсутні базові засади громадської солідарності, тобто люди абсолютно не солідарні одне з одним. Російське суспільство дуже «атомізоване», набагато сильніше, ніж європейське суспільство. Але дуже скоро і росія, і російський народ зіштовхнуться із суттєвими змінами. Колишній депутат Держдуми росії повідомив, що після війни російської федерації вже не буде, а буде щось нове.

«Я думаю, що вона буде дуже сильно децентралізованою, я думаю, що вона дуже сильно йтиме в мережевий бік. І путін увійде в історію як людина, чия діяльність призвела до створення нової росії, але, звичайно, як Герострат, тобто який спалив все, що тільки міг», - розповів Ілля Пономарьов.

Як писав раніше Знай.ua, Ілля Пономарьов розповів, хто займався вибухом машини Дугіна.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів, як ситуація навколо ЗАЕС впливає на наші внутрішньополітичні розклади.