Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, фокус уваги різко змістився з війни та її жертв на смерть Дугіної, що він вважає нерівносильним, але тема стала дуже популярною. До того ж, наголошує він, на цю новину відреагував і Папа Римський, назвавши те, що сталося, найжахливішою подією, а саму російську пропагандистку – жертвою війни.

«Папа Римський обіймає цю посаду, є послідовником багатьох Пап Римських, які обіймали цей престол, і він робить таку пропагандистську заяву. Це просто пропагандистська нісенітниця, яка працює на росію, абсолютно. Тут немає сумнівів, що це російська пропагандистська заява, це не випадковість, не помилка, не помарка, не обмовка, це російська пропаганда вустами Папи Римського», - пояснює Михайло Шейтельман.

Тому він нагадує, що справді безневинними жертвами війни є 22 тисячі маріупольців, які залишилися закопані під театром, під будинками, яких росіяни або в братські могили звезли, або спалили у крематоріях, розстріляні зі зв'язаними руками у Бучі 1,5 тисячі людей, ще тисячі вбитих українців та бійців ЗСУ.

«Ось вони невинні жертви війни, докази є, що їх на війні вбили. А де цю Дарію Дугіну і хто вбив, звідки ми знаємо? Це їхні російські справи», - наголошує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман заявив, що за шість місяців в Україні склалася нова нація.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чому росіяни розпочали війну рівно за пів року до Дня Незалежності України